گیلان 02 مرداد 1401 - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

تاکید بر گسترش همکاری فیمابین شرکت گاز و سازمان تامین اجتماعی گیلان

به مناسبت روز تامین اجتماعی، رئیس روابط عمومی شرکت گاز گیلان به نمایندگی از این شرکت با حضور در اداره کل تامین اجتماعی گیلان، از مدیرکل این سازمان بجهت خدمات ارزنده صورت گرفته در استان تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش آفتاب شمال ، در این دیدار آقای علی حسین نژاد مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با قدردانی از نگاه مثبت و همراهی مناسب شرکت گاز با آن سازمان، خواستار گسترش هرچه بیشتر همکاری های فیمابین شد.

 

وی با اشاره به گازرسانی گسترده در گیلان از ارائه خدمات مرتبط با گاز به مردم تشکر و قدردانی کرد و گفت: همکاری مناسب میان تامین اجتماعی و شرکت گاز موجب پیشرفت و افزایش سطح رفاه مردم در استان خواهد شد.

همچنین در این دیدار که در راستای مسئولیت اجتماعی شرکت گاز برگزار شد، آقای رمضان یوسف مدد رئیس روابط عمومی گاز گیلان بیان کرد: شرکت گاز همواره ارتباط موثری با سایر سازمان ها درجهت ارائه خدمات هرچه بهتر به مردم و مشترکین گاز داشته است و در همین راستا تلاش می کنیم تا با همکاری مستمر با سازمان تامین اجتماعی نسبت به افزایش سطح رفاه مردم استان اقدام نماییم.

 

نویسنده
خبرنگار آفتاب شمال
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *