اجتماعی 27 مهر 1401 - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

برپایی سفره سلامت در معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

به گزارش آفتاب شمال به مناسبت هفته ملی غذا، سفره سلامت با شعار” توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی”در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

دکتر نسیبه یوسفیان – معاون غذا و دارو دانشگاه در ابتدا با بیان اینکه هدف اصلی از برپایی سفره سلامت ، افزایش آگاهی عمومی پیرامون چالش های غذا ، تغذیه و اصلاح الگوی مصرف است ، گفت : طبق نقشه جامع سلامت و سند چشم انداز نظام سلامت و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت، ماموریت و نقش سازمان غذا و دارو به عنوان مرجع تخصصی و متمرکز برای ارزیابی و نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی به منظور حفظ و ارتقاء سلامت مصرف کننده و کسب برتر جایگاه سلامت ، غیرقابل انکار می باشد.
در ادامه مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه نیز اظهار داشت؛ حفظ و ارتقای سلامت جامعه بر اساس ضرورت کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی،توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای در راستای ارتقاء دانش مصرف کننده ، نشان ایمنی و سلامت در محصولات غذایی سلامت محور،اطلاع رسانی و ارتقاء آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا است.

وی در خاتمه یادآور شد؛ استفاده از شیوه های ایمنی موادغذایی و استفاده از غذای ایمن و سالم در خانه و زندگی روزمره به پیشگیری از بیماری های ناشی از غذا، بسیار کمک می کند.

لازم به ذکر است ؛ در مراسم مذکور جمعی از معاونین دانشگاه و مسئولان واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز حضور داشتند./ص

نویسنده
خبرنگار آفتاب شمال
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *