به گزارش آفتاب شمال ، رحیم شوقی بعد از ظهر دوشنبه در دیدار با دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو به معرفی پتانسیل ها و ظرفیت های شهر رشت پرداخت و اظهار کرد: غذاهای محلی شهر رشت، شهره جهانی دارد لذا خلاقیت در خوراک شناسی به عنوان یک عامل استراتژیک توسعه پایدار بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه شهر رشت بهشت خوراک ایران با بیش از ۲۵۰ نوع غذای محلی و خوراک رتبه اول ایران را به خود اختصاص داده و هم اکنون بیش از ۲ هزار رستوران و کافه در این شهر فعال است، افزود: بیشتر غذاهای ما ارگانیک و گیاهی است و به صورت یک فرهنگ شده است.
شوقی تاکید کرد: دستیابی به برند شهر خلاق خوراک موجب تقویت اشتغال، افزایش گردشگران و اثر گذاری برمدیریت شهری در راستای توسعه پایدار شهری شده است.
وی با بیان اینکه طی این ماه رشت میزبان شهرداران و روسای شوراهای اسلامی کلانشهرهای ایران خواهد بود، تصریح کرد: سازمان یونسکو متولی ۵ شهر خلاق ایران سازمان است لذا برای حفظ این عنوان باید انسجام و هم افزایی وجود داشته باشد.
شوقی با تاکید بر اینکه رشت آمادگی میزبانی از سازمان یونسکو و ۴ شهردار شهر خلاق ایران جهت تشکیل نشست تخصصی و هم افزایی را دارد ادامه داد: هم آفرینی شهرهای خلاق ایران می تواند نقش مهمی در جذب گردشگر ایفا کند و باید از ظرفیت شهر خلاق برای رونق اقتصاد شهر بهره برد.
وی به تشریح جزئیات ویژه برنامههای گرامیداشت هفته رشت گفت:جشنواره «صاحبدلان» برنامه محوری هفته رشت است که این رویداد بصورت ملی و بین المللی به میزبانی رشت برگزار خواهد شد.
شهردار رشت همچنین به افتتاحیه ویژه برنامههای هفته رشت در تاریخ ششم دی ماه اشاره کرد و اذعان داشت:این مراسم با حضور هنرمندان و با محوریت رویدادهای مختلف در عرصههای هنری،مذهبی و فرهنگی برگزار خواهد شد.