اجتماعی 10 خرداد 1404 - 3 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

دکتر زهره تیموری مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بازداشت فردی که خود را با جعل عنوان جراح مغز و اعصاب معرفی می‌کرد، توسط پلیس آگاهی استان گیلان خبر داد

در پی خبر بازداشت جراح مغز و اعصاب قلابی توسط پلیس آگاهی استان گیلان مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: فرد خاطی هیچ گونه مداخله ای در امور درمانی در سطح استان نداشته است

به گزارش آفتاب شمال ؛ دکتر زهره تیموری مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بازداشت فردی که با جعل عنوان جراح مغز و اعصاب در شهر رشت اقدام به کلاهبرداری مالی می کرد اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیری ها ی پلیس آگاهی استان این فرد کلاهبردار که با فریب و وعده‌های دروغین، ۱۳۵ میلیارد ریال از قربانیانش اخاذی کرده بود، سرانجام با عملیات کارآگاهان آگاهی به دام افتاد.

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: طی بررسی های به عمل آمده‌ فرد متخلف با جعل این عنوان صرفا اقدام به کلاه برداری مالی از شرکتها و گاها جعل سند و این قبیل جرایم نموده و هیچ گونه مداخله ای در امور درمانی تاکنون نداشته و هیچ موردی نیز از سوی شهروندان گزارش داده نشده است.

دکتر تیموری افزود: فعالیت در هر یک از بیمارستانهای استان نیازمند طی کردن ضوابط و مراحل قانونی در معاونت درمان دانشگاه و اخذ پروانه مطب در شهر محل فعالیت از نظام پزشکی می باشد.

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان هیچ گونه مماشات با متخلفان حوزه درمانی نخواهد داشت و شهروندان گرامی در مواجهه با موارد مشکوک حتما با سامانه ۱۹۰ یا پلیس ۱۱۰ تماس حاصل نمایند.

 

نویسنده
خبرنگار آفتاب شمال
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *