اجتماعی 12 خرداد 1404 - 3 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

۳۰۰ جلد کتاب « روح الله » به زائران گیلانی حرم امام خمینی (ره) اهدا شد

به گزارش آفتاب شمال  ، امیرحسین طاهری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان اظهار داشت : همزمان با سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی و اعزام کاروان پیاده به مرقد آن امام ، تعداد ۳۰۰ جلد کتاب « روح الله » به زائران گیلانی حرم امام خمینی (ره) اهدا شده است .

امیرحسین طاهری شناساندن ابعاد مختلف شخصیت امام راحل را یکی از ضرورت‌های امروز به ویژه برای نسل جوان خواند و ادامه داد : امام خمینی (ره) سرمایه‌ای از معنویت ، اندیشه و انسانیت بود که هر گامی برای شناخت این اقیانوس بیکران برمی‌داریم ، همچنان زوایای دیگری را کشف می‌کنیم .

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان کتاب « روح الله » را کتابی معرفی نمود که در قالب و فرم جدیدی به رشته تحریر در آمده است که متفاوت از کتاب‌هایی است که با رویکردهای تاریخی ، علمی و پژوهشی نوشته شده‌اند و زندگینامه امام خمینی (ره) را با رویکرد ادبی و داستانی ، پیش روی مخاطب عام قرار می‌دهد .

طاهری تصریح نمود : نگارش تاریخ در قالب رمان که مستند و به لحاظ تاریخی نیز قابل اتکا است ، از دیگر ویژگی‌های کتاب « روح الله » محسوب می‌شود و همین مؤلفه ، موجب برقراری ارتباط مخاطبان جوان و امروزی با این کتاب شده است .

گفتنی است کتاب « روح الله » نوشته هادی حکیمیان است که انتشارات شهرستان ادب آن را منتشر نموده است .

 

 

نویسنده
خبرنگار آفتاب شمال
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *