اجتماعی 08 شهریور 1405 - 9 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

با بهره‌برداری از پروژه افزایش ظرفیت پست عضدی، ۸۰ مگاولت‌آمپر به ظرفیت شبكه برق گیلان افزوده شد

پروژه افزایش ظرفیت پست 230/63 کیلوولت عضدی رشت با هدف افزایش قابلیت اطمینان برق رشت و شرق استان، افتتاح و در مدار قرار گرفت.
به گزارش آفتاب شمال : عادل سلیمانی مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه پروژه افزایش ظرفیت پست عضدی برق گیلان گامی بلند برای تأمین برق پایدار است، افزود: این پروژه از جمله پروژه‌های حیاتی شرکت برای عبور از اوج بار سال جاری بود و با بهره‌برداری از فاز اول و دوم این پروژه ضمن تعدیل بارگیری پست، قابلیت اطمینان شبکه شهرستان رشت و بخشی از شبکه شرق استان به نحو چشمگیری افزایش یافت.
مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به اجرای فاز دوم پروژه طی مدت ۲۰ روز گفت: اجرای این پروژه زیربنایی در این فاز مصادف با جنگ رمضان و ایام نوروز بود و علی رغم شرایط بسیار سخت، با اجرای پروژه در مدت ۲۰ روز، رکوردی بی نظیر ثبت گردید که بیانگر عزم و کار جهادی، مسئولیت‌پذیری و توانمندی مجموعه صنعت برق در اجرای سریع و مؤثر طرح‌های زیرساختی و خدمت‌رسانی بهتر به مشترکان است.
سلیمانی با بیان اینکه این پروژه در ادامه مسیر خدمت‌رسانی و با هدف تأمین برق پایدار و مطمئن به ثمر نشست، تصریح کرد: پروژه پست عضدی با تقویت زیرساخت‌های صنعت برق و ارتقای پایداری شبکه برق، در رفع محدودیت‌های شبکه، افزایش ظرفیت تأمین برق و پاسخگویی به نیازهای رو به رشد مصرف نقش بسزایی داشته و زمینه را برای ارائه خدماتی پایدارتر و مطمئن‌تر به مردم فراهم کرد.
گفتنی است که ارزش روز سرمایه‌گذاری انجام شده برای پروژه افزایش ظرفیت پست عضدی ۱۲۰۰ میلیارد تومان می‌باشد.

 

نویسنده
خبرنگار آفتاب شمال
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات