اجتماعی 15 مهر 1405 - 5 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

تأکید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر تسریع پروژه‌های زیرساختی پورسینا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی بازدیدی از روند اجرای دو پروژه عمرانی مهم مرکز آموزشی درمانی پورسینا، بر تسریع در اجرای پروژه‌ها و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از فضاهای مورد نیاز بیمارستان، تأکید کرد.
به گزارش آفتاب شمال؛ صبح امروز دکتر سید مَهدی ضیاء‌ ضیابری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جریان این بازدید روند پیشرفت پروژه توسعه اتاق عمل بیمارستان را ارزیابی کرد و با توجه به نیاز فوری مرکز آموزشی درمانی پورسینا به توسعه فضای اتاق عمل و ضرورت کاهش صف انتظار بیماران برای انجام اعمال جراحی، بر تسریع در روند اجرای پروژه تأکید کرد و از کارشناسان دفتر فنی خواست با پیگیری و برنامه‌ریزی لازم، بخشی از پروژه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به اتمام رسانده و برای بهره‌برداری در اختیار بیمارستان قرار دهند.
در ادامه، معاون درمان دانشگاه از پروژه احداث فضای فیزیکی مورد نیاز برای استقرار ژنراتور اضطراری ۱۵۰۰ کیلوولت‌آمپر نیز بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت اجرای این پروژه قرار گرفت.
این ژنراتور با اعتباری بالغ بر ۷۸ میلیارد تومان خریداری شده است و پس از احداث محل استقرار و اجرای الزامات فنی مورد نیاز، به شبکه برق اضطراری بیمارستان متصل خواهد شد.
استقرار این ژنراتور نقش مهمی در افزایش ضریب ایمنی، ارتقای آمادگی مرکز در شرایط بحرانی و تضمین استمرار ارائه خدمات درمانی خواهد داشت و گامی مؤثر در راستای ارتقای زیرساخت‌های پشتیبان و افزایش پایداری خدمات درمانی مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی پورسینا به شمار می‌رود.
دکتر ضیاء‌ضیابری در پایان این بازدید، بر انجام پیگیری‌های لازم و تسریع فرآیندهای اجرایی پروژه تأکید کرد و خواستار همکاری و هماهنگی بخش‌های مرتبط برای بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از این زیرساخت‌های مهم درمانی شد.

نویسنده
خبرنگار آفتاب شمال
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات