اجتماعی 13 تیر 1393 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

بهترین و مناسب ترین غذا برای افطار

 

به گزارش آفتاب ایران : دکتر «حامد پورآرام»  افزود: مصرف گروه های غذایی لبنی مانند شیر و ماست و پنیر، میوه و سبزی، نان و غلات مانند برنج و نان، شیر گرم، فرنی و شیر برنج هنگام افطار مناسب است.
وی خاطرنشان کرد: صرف غذا در دفعات کمتر از دو بار در شرایطی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است، توصیه نمی شود.

این متخصص تغذیه گفت: با توجه به ساعت صرف افطار و فاصله تا وعده سحری، می توان ساعتی پس از افطار یک وعده غذایی مثل شام سبک صرف کرد.

پورآرام افزود: استفاده از مواد غذایی آبکی مانند سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بدون روغن و همچنین مایعات، هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و مواد معدنی فرد روزه دار می شود.

به گفته وی، استفاده از سبزی و میوه هنگام افطار و همچنین در فاصله بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از آب و فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید بوده و مانع بروز یبوست می شود.

پورآرام یادآور شد: علاوه براین عبادت هایی که بعد از افطار در ماه رمضان انجام می شود به متابولیسم غذا کمک می کند.

وی گفت: هنگام نماز خواندن، تمام ماهیچه ها و مفاصل درگیر هستند و می تواند جانشین یک ورزش با شدت متوسط باشد که کالری مصرف می شود.

 

 

نویسنده
خبرنگار آفتاب شمال
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *