به گزارش پایگاه اآفتاب شمال ، دکتر نجفی در این مراسم با اشاره به بهرهبرداری 409 میلیارد تومان پروژه فناوری اطلاعات استان گفت : یکی از مهمترین شرایط تحقق اقتصاد مقاومتی توسعهی دولت الکترونیک است.
وی با بیان اینکه رتبهی گیلان در بخش فناوری اطلاعات در ابتدای دولت یازدهم بیست و نهم بوده است گفت : این جایگاه هم اکنون 10 پله ارتقاء یافته است.
وی خاطر نشان کرد : در این زمینهی در تلاشیم به جایگاه 5 استان برتر کشور برسیم.
دکتر نجفی به عزم استان برای راه اندازی هزار شرکت دانش بنیان اشاره کرد و گفت : یکی از سیاست های مهم در راستای اقتصاد مقاومتی حمایت از شرکت های دانش بنیان است و راهاندازی این شرکتها با توسعهی زیر ساختهای ارتباطی تحقق مییابد.
استاندار گیلان با قدردانی از دکتر واعظی برای فعال کردن کمیسیونهای مشترک ایران و آذربایجان گفت : در دولت تدبیر و امید با فضای مناسبی که از لحاظ بین المللی بوجود آمد کمیسیون مشترک ایران و آذربایجان پس از 10 سال تشکیل شد.
وی با بیان اینکه اتصال راه آهن آستارا- آستارای ایران و آذربایجان پس از 50 سال در دولت یازدهم بوقوع میپیوندد گفت : بازدید امروز وزیر اقتصاد و صنعت جمهوری آذربایجان و اعلام آمادگی آنان برای سرمایه گذاری در راه آهن رشت- آستارا نیز بخاطر شرایطی است که پس از برجام ایجاد شده است.
وی سرعت گرفتن ساخت راه آهن و توسعهی زیر ساختهای استان را نیز براساس تأکیدات رئیس جمهوری در سفر سال گذشته به گیلان عنوان کرد و گفت : با رفع تحریمها خرید ریل برای راه آهن رشت- قزوین سرعت خوبی گرفته است.
گفتنی است : 12طرح زیرساخت ارتباطاتی و فناوری اطلاعات گیلان عصر امروز (پنجشنبه) بطور همزمان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاندار گیلان از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
از جمله این طرح ها می توان به آماده سازی ارائه اینترنت پهن باند روستایی به هزار و 184 روستا ، توسعه پهنای باند دیتا اپراتورها در مرکز رشت به ظرفیت 30 گیگابایت در ثانیه و بندرانزلی به ظرفیت یک گیگابایت در ثانیه ، توسعه ظرفیت شبکه انتقال در مراکز آستارا – بندر انزلی – لاهیجان – لوشان – رشت – تالش و رامسر به ظرفیت E1 153216 ، توسعه شبکه ملی فیبر نوری آماده بهرهبرداری استان در مسیرهای رشت – لوشان – قزوین به طول 92 کیلومتر و رشت – آستانه به طول 36 کیلومتر ، خدمات مخابراتی فروش عمده به میزان 50 هزار پورت و راه اندازی و توسعه ارائه خدمات پورت بر سرعت اینترنت در دو مرکز مخابراتی به ظرفیت 392 پورت اشاره کرد.