مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن اعلام تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط از سراسر استان در آستانه فرارسیدن سال جدید خبر داد: طی بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سراسر استان طی 11 روز، بیش از 21 هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته، توسط بازرسان کارشناس بهداشت محیط کشف و از چرخه ی مصرف خارج شد.
به گزارش آفتاب شمال ؛ مهندس مهدی جواهرشناس با بیان اینکه طرح پایش و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از 15 اسفند ماه آغاز شده و تا 25 فروردین سال جدید ادامه دارد ، اظهار کرد؛ از آغاز این طرح تا 26 اسفند ماه، بیش از 15 هزار و 501 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی مورد بازدید و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط قرار گرفته که در نهایت بیش از 21 هزار و 679 کیلوگرم ماده غذایی غیربهداشتی، فاسد و از تاریخ مصرف گذشته، کشف و از چرخه مصرف خارج شد و 43 مکان به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب و 81 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی هم به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی افزود ؛ علاوه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، در این مدت از پنج هزار و 388 مکان عمومی هم بازدید صورت گرفت و برای 394 مکان به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی اخطار صادر شده است.
مهندس جواهرشناس با بیان اینکه حفظ بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و همینطور سامانه های آبرسانی در سطح استان که در تعطیلات نوروزی میزبان جمعیت زیادی از گردشگران است مورد توجه و دقت نظر بازرسان بهداشت محیط است، گفت؛ شهروندان و گردشگران می توانند در صورت مشاهده عدم رعایت موازین بهداشتی با شماره 190 تماس گرفته تا بازرسان بهداشتی با حضور در آن مکان وضعیت را مورد رصد و پایش قرار داده و اقدامات قانونی برای مقابله با ان را انجام دهند.